Vilken avdelning vill du ringa?

PRIVATLEASING

Privatleasing är ett populärt alternativ till att köpa en bil. Många uppskattar fördelarna med privatleasing, till exempel att det inte behövs några lån och att inte behöva oroa sig för bilens värdeminskning. Jämfört med en bil som du äger själv och som du inte vet vad du kommer få betalt för den dag som du säljer ligger risken för värdeminskningen hos oss på J BIL.

Exakt vad som ingår i en privatleasing kan skilja sig åt mellan olika återförsäljare, så var noga med att kontrollera innehållet innan du jämför.

J BIL Privatleasing

Hos oss på J BIL ser en privatleasing ut så här:
• Du betalar ingen kontantinsats
• Du betalar en gång per månad: en leasingavgift baserad på planerad körsträcka och bilmodell
• I månadskostnaden ingår service, vägassistans och nybilsgaranti
• Avtalstid: oftast 24-36 månader men anpassas efter ditt behov
• Körsträcka: 1000-1500 mil/år ingår under avtalstiden beroende på modell och utrustningsnivå. Du kan till en låg kostnad höja körsträckan.
• Skatt och försäkring ingår inte i månadskostnaden, den betalar du själv

De flesta av våra nya bilar går att få med J BIL privatleasing. Prata med någon av våra duktiga säljare så får du reda på månadskostnaden på exakt den bil du vill ha. Du får också rådgivning vad gäller olika finansieringsalternativ så att du kan avgöra vilket som passar dig bäst.

När avtalstiden upphör lämnar du bara tillbaka bilen till oss. Förutsatt att bilen är i normalt skick, med hänsyn till normalt slitage och överenskommen körsträcka, tillkommer inga extra kostnader. Läs om hur J BIL bedömer slitaget av bilen i vår Inspektionsguide.

Välj din bil

Vi hjälper dig

Prata med någon av våra erfarna säljare.

Kontakta oss