Vilken avdelning vill du ringa?

J BIL SKADECENTER

Sedan den 1 december 2021 är Henriksen Bilservice en del av J BIL under nytt namn - J BIL Skadecenter Göteborg. Precis som tidigare kommer vi att kunna hjälpa dig med både plåtskador samt service och reparationer.

Våra duktiga fordonstekniker och deras kompetens finns fortsatt kvar med J BIL Aröd som arbetsplats. Med andra ord lämnar du din bil på J BIL Aröd för service och reparationer. På J BIL Skadecenter Göteborg i Tuve fokuserar vi enbart på skadebesiktning och plåtskador framöver.

Om oss

J BIL är ett värderingsstyrt företag med en målsättning att ge ett kundbemötande i världsklass. Genom våra kärnvärden: Kärlek, Energi och Dynamik skapar vi tillsammans en arbetsplats med engagerade och stolta medarbetare som har de förutsättningar som krävs för att leverera toppresultat.

Vi utför service och reparationer av person- och transportbilar. Våra auktoriserade verkstäder har alltid de senaste diagnosinstrumenten, uppdaterade programvaror samt de specialverktyg som behövs för ett professionellt arbete. Självklart har vi också prisgaranti på service och reparationer.

 

Boka service

Boka skadebesiktning

 

PRISGARANTI PÅ SERVICE

Vi matchar alla offerter från konkurrerande verkstäder, så att du kan lita på att du alltid får bästa pris.

läs mer