Vilken avdelning vill du ringa?

Auktoriserade verkstäder för Mazda

Från och med den sista augusti 2023 har vi slutat som auktoriserad återförsäljare av Mazda. J BIL har fortsatt auktoriserade verkstäder för Mazda och vårt mål är att tillhandahålla den bästa möjliga vården och servicen för Mazda, oavsett modell.

Sedan vår start med Mazda 2014 har vi blivit utnämnda till "Årets Mazda-återförsäljare" hela fyra gånger och vi är stolta över att ha varit Sveriges största Mazda-återförsäljare. Vår framgång med Mazda har varit möjlig tack vare våra kunders förtroende och lojalitet. Vi är djupt tacksamma för alla de som har varit med oss på denna resa.

Våra auktoriserade Mazda-verkstäder i Stockholm och Göteborg kommer fortsatt att erbjuda högkvalitativ service av alla modeller från Mazda. Våra skickliga tekniker kommer fortlöpande utbildas av Mazda Sverige och vi har alltid den senaste utrustningen och verktygen för att nå upp till de krav som ställs på en auktoriserad Mazda verkstad.

Så oavsett om det är dags för service, reparation eller underhåll kan vi ta hand om alla modeller från Mazda, nya som gamla.

Välkommen till oss på J BIL!

 

Vanliga frågor och svar

F: Vad innebär auktoriserad verkstad?
S: En auktoriserad verkstad innebär att vi har fått officiell auktorisation från Mazda Sverige att utföra service, reparationer och underhåll enligt deras standarder och riktlinjer. Det betyder att vi har rätt utbildning, utrustning och kunskap för att ta hand om en Mazda på bästa sätt.

F: Gäller mitt J BIL serviceavtal för min Mazda?
S: Ja, ditt J BIL serviceavtal gäller fortsatt och du kan tryggt boka dina servicebesök hos oss som vanligt.

F: Kommer jag fortsatt kunna göra garantireparationer hos er?
S: Absolut, vi kommer att fortsätta att utföra garantireparationer för alla Mazda enligt tillverkarens garantivillkor.

F: Kommer ni fortfarande att utföra service och reparationer på Mazda?
S: Ja, som auktoriserade verkstäder för Mazda kan vi erbjuda service och reparationer för både befintliga och kommande modeller från Mazda.

F: Vilka andra varumärken kommer ni att fokusera på i stället för Mazda?
S: Vi kommer att satsa på Peugeot, Opel, Citroën och Mitsubishi som våra primära varumärken framöver.

F: Kommer priserna för service och reparationer förändras på grund av denna förändring?
S: Priserna för service och reparationer kommer inte att påverkas negativt av denna förändring. Vi fortsätter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och högkvalitativ service.

F: Vad händer med min garanti om ni inte längre säljer Mazda-bilar?
S: Din garantitäckning förblir opåverkad. Vi kommer fortfarande att utföra garantireparationer enligt tillverkarens villkor.

F: Kommer era anläggningar fortfarande att ha samma servicenivå och kvalitet som tidigare?
S: Absolut, vi kommer att upprätthålla samma höga servicenivå och kvalitet som vi alltid har erbjudit.

F: Vilka fördelar kommer det att finnas med att använda er som auktoriserad verkstad istället för en annan?
S: Som auktoriserad verkstad har vi specialutbildade tekniker, originaldelar och den tekniska expertisen för att säkerställa att din Mazda får bästa möjliga service och underhåll.

F: Kommer ni att erbjuda några förmåner eller erbjudanden för befintliga Mazda-kunder?
S: Absolut, vi planerar att fortsätta erbjuda förmåner och specialerbjudanden för våra befintliga Mazda-kunder.

Boka service

Vill du behålla din bil i toppform? Då ska du vända dig till våra auktoriserade verkstäder. Alla våra mekaniker är experter på just sina varumärken. De är välutbildade och de har de senaste diagnosinstrumenten och specialverktygen. Självklart monterar vi alltid äkta originaldelar när något måste bytas. Vi kontrollerar även mjukvaran i ditt fordon, och rekommenderar dig om vi anser att något behöver uppgraderas. Har din bil fått en återkallelseåtgärd? Det sköter vi automatiskt åt dig när du servar din bil hos oss. Kort sagt, du kan alltid känna dig trygg när du lämnar din bil i våra händer.

Boka online

Boka din service online för att få bästa pris! Vi återkopplar alltid att din bokning är mottagen.

Boka online

Boka på telefon

Ring och prata med någon av våra servicerådgivare för din bokning.

Telefonnummer för servicebokning