Vilken avdelning vill du ringa?

 

Jobba hos oss

J BIL är ett värderingsstyrt företag vars två viktigaste mål är kundnöjdhet och personalens trivsel och engagemang. Vi jobbar efter våra kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik. Hos oss är det viktigt att besluten fattas av den som har kunskapen, samt att alla blir sedda och bekräftade varje dag.

Vi är auktoriserad återförsäljare av Peugeot, Opel, Citroën, Mitsubishi, Mazda, Hyundai, Jeep och Alfa Romeo och omsätter närmare 2 miljarder kronor och har runt 180 anställda över hela Stockholm och Göteborg. Vi säljer och utför service/reparationer på både nya och begagnade person- och transportbilar. Vi finns på fyra anläggningar runt om i Stockholm, i Väsby, Haninge, Täby och Vällingby samt tre anläggningar i Göteborg i Aröd, Frölunda och Tagene.

GÖTEBORG

Fordonstekniker J BIL Aröd

Vi söker en fordonstekniker till vår anläggning i Aröd. Vi söker dig som strävar efter att ge kunderna bästa tänkbara service. Engagemang och samarbete kännetecknar dig. Vidare är du självständig och strukturerad i ditt arbete för att hålla tidsplan gentemot kund. Vi lägger stor vikt på personlighet och att du förstår våra kärnvärden och är beredd att jobba enligt dem till 100%.

Dina arbetsuppgifter består av att felsöka och reparera fordon samt underhållsarbete och iordningställande av nya bilar, eftermontering mm.

God kunskap i svenska i tal och skrift. Körkort B fordras. Tidigare dokumenterad erfarenhet av felsökning på fordon.

Varaktighet: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning
Tillträde: Omgående / Enl överenskommelse
Arbetstid: Heltid
Ansökan: Skicka in ett CV och ett personligt brev till Anders Jansson, verkstadschef Aröd på e-post anders.jansson@jbil.se. Han nås även på telefon 031-897912 för frågor om tjänsten. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.

Hallsäljare J BIL Tagene

Vi söker en säljare av person- och transportbilar till J BIL Vällingby. Som hallsäljare hos oss blir ditt främsta ansvar att bearbeta både nya och befintliga kundkontakter där huvudfokus är försäljning. Du är ansvarig för hela försäljningsprocessen som innehåller allt inom produkt, finansiering och service samt uppföljning och bearbetning av nya och gamla kunder. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du även för bilhallen, demonstrationsbilarna, hantering av begagnade bilar samt att den planerade volymen för sålda bilar uppnås. Som person är du social och positiv och gör ditt yttersta för att varje kund ska bli helt nöjd.

Egenskaper som vi värdesätter är personlig drivkraft, entusiasm och en god människokännedom. Tidigare erfarenhet från bilförsäljning är meriterande men dock inget krav. Det viktiga för oss är att du är driven i rollen som säljare samt att du vill utvecklas tillsammans med oss samtidigt som du har en stark känsla för service och kunder. Vi lägger stor vikt på personlighet och att du förstår våra kärnvärden och är beredd att jobba enligt dem till 100%.

Du har god datorvana och mycket god kunskap i svenska i tal och skrift. B-körkort fordras.

Varaktighet: Tillsvidareanställning
Tillträde: Omgående / Enl överenskommelse.
Arbetstid: Heltid, 6 månaders provanställning.
Ansökan Skicka in ett CV och ett personligt brev till Zeljko Barnjak, försäljningschef J BIL Tagene på e-post: zeljko.barnjak@jbil.se. Han nås även på telefon 031-89 79 11 för frågor om tjänsten. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.

STOCKHOLM

Reservdelssäljare med leveransansvar J BIL Vällingby

Vi söker en reservdelssäljare med leveransansvar till vår anläggning i Vällingby. Du är en person som tycker om att hjälpa andra och ta fram förslag på lösningar till både kunder och kollegor. För dig är ordning & reda en självklarhet och du ser till att saker blir gjorda i tid. Vi lägger stor vikt på personlighet och att du förstår våra kärnvärden och är beredd att jobba enligt dem till 100%.

Dina övergripande ansvarsområden är att bistå reservdelsansvarig att sköta reservdelsavdelningen, boka arbeten hos våra fordonstekniker och bilvårdare samt säkerställa iordningställandet och leverans av kundsålda bilar till vår försäljningsavdelning.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknade tjänster inom servicemarknad. Kunskaper i Kobra och Cabas är en stor fördel. Dock inget krav.

God kunskap i svenska i tal och skrift. Körkort B fordras.

Varaktighet: Tillsvidareanställning
Tillträde: Omgående / Enl överenskommelse
Arbetstid: Heltid, 6 månaders provanställning.
Ansökan: Skicka in ett CV och ett personligt brev till Patrycja Pacula, reservdelsansvarig J BIL Vällingby på e-post patrycja.pacula@jbil.se. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.

Serviceavtalskoordinator

Vi söker en central serviceavtalskoordinator med placering på vårat huvudkontor i Vällingby. Du kommer ansvara för hanteringen av J BIL& serviceavtal för nya och begagnade bilar. Ditt mål är att öka försäljningen av serviceavtal genom att bl.a. proaktivt bearbeta våra kunder med befintliga avtal, besvara interna och externa frågor kring serviceavtal samt utbilda dina kollegor om serviceavtal. Du säkerställer även att månadskostnader uppdateras löpande. Som person är du driven, social och positiv. Du har erfarenhet av försäljning och känner dig trygg i den rollen.

Egenskaper som vi värdesätter är personlig drivkraft, entusiasm och en god människokännedom. Det är även av yttersta vikt att du förstår våra våra kärnvärdenfullt ut och är beredd att jobba enligt dem till 100%.

God kunskap i svenska i tal och skrift. Körkort B fordras.

Varaktighet:Tillsvidareanställning.
Tillträde: Omgående / Enl överenskommelse.
Placeringsort: Stockholm
Arbetstid: Heltid, 6 månaders provanställning.
Ansökan: Skicka in ett CV och ett personligt brev till Christoffer Wehlin, Inköps- & Reservdelschef på e-post: christoffer.wehlin@jbil.se. Christoffer nås även på telefon 08-400 311 88 för frågor om tjänsten. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.

Content Specialist

Vi söker en Content Specialist till vår marknadsavdelning i Vällingby. I rollen som Content Specialist kommer du att planera, producera och publicera relevant kommunikation till både befintliga kunder samt till potentiella kunder. Kommunikationen kommer att ske i flera kanaler, med fokus på sociala medier. Ditt mål är att fortsätta bygga vårt starka varumärke samt att generera kvalificerade leads till vår säljorganisation.

Som Content Specialist på vår marknadsavdelning arbetar du ibland självständigt i den kreativa processen men oftast nära dina kollegor. Du rapporterar till Marknadschef.

Du är extremt skicklig på att skapa texter och content som uppskattas av kunder, Google och kollegor. Du är en lagspelare med starkt intresse för kommunikation och tycker att det är intressant hur kommunikation ger direkt utslag på försäljningen. Rollen är ny, därför är det meriterande om har tidigare erfarenhet av en liknande roll. I din roll ansvarar du bland annat för:

 • Att skapa relevanta texter till vår hemsida
 • Att skapa en strategi för sociala medier
 • Att producera samt publicera relevant content i sociala medier
 • Köp enligt budget i sociala medier (paid social) för att nå ut till rätt målgrupper
 • Att hålla kontinuerlig dialog med nuvarande kunder genom nyhetsbrev, utskick med mera
 • Att skapa utskick som lockar nya kunder att handla våra produkter och tjänster
 • Att skriva pressreleaser
 • Företagets Linkedin konto
 • Hjälpa till med produktion av marknadsföring till samtliga kanaler så som printannonser, banners med mera.

Vi söker dig som:

 • Har erfarenhet av att utforma sökmotoroptimerade texter
 • Har arbetat med Google Analytics och känner dig bekväm i verktyget samt i att samla in och presentera data
 • Känner dig bekväm i Adobes program som Indesign, Acrobat och Photoshop
 • Har mycket goda kunskaper i Excel
 • Har någon form av akademisk utbildning eller motsvarande inom exempelvis marknadsföring eller kommunikation.
 • Tidigare erfarenhet inom bilbranschen är meriterande Är mycket bekväm i svenska både i tal och skrift.

Varaktighet: Tillsvidareanställning
Tillträde: Omgående / Enl överenskommelse.
Arbetstid: Heltid, 6 månaders provanställning.
Ansökan Skicka in ett CV och ett personligt brev till Nawar Saman, marknadschef J BIL på e-post: nawar.saman@jbil.se. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.

Uppsökande företagsförsäljare J BIL Företagsförsäljning

Vi söker en uppsökande företagsförsäljare av transport- och personbilar till vår företagsavdelning. Du kommer att vara med i säljteamet och hjälpa till att lyfta vår verksamhet till nya höjder. Din främsta arbetsuppgift kommer vara att proaktivt boka in möten hos kund eller till någon av våra anläggningar i Stockholm. I dina arbetsuppgifter ingår även leverans av sålda fordon i våra bilhallar, hanterera inbytta fordon och delta i event anordnalde av företagsavdelningens. Som person är du driven, social och positiv. Du har erfarenhet av uppsökande försäljning och känner dig trygg i den rollen.

Egenskaper som vi värdesätter är personlig drivkraft, entusiasm och en god människokännedom. Det är även av yttersta vikt att du förstår våra våra kärnvärden fullt ut och är beredd att jobba enligt dem till 100%.

God kunskap i svenska i tal och skrift. Körkort B fordras.

Vi erbjuder dig tjänstebil, laptop och mobil. Du kommer få utbildningar inom våra produkter, finansieringslösningar och försäkringar mm.

Varaktighet: Tillsvidareanställning.
Tillträde: Omgående / Enl överenskommelse.
Placeringsort: Stockholm
Arbetstid: Heltid, 6 månaders provanställning.
Ansökan: Skicka in ett CV och ett personligt brev till Christoffer Jönsson, försäljningschef B2B på e-post: christoffer.jonsson@jbil.se. Christoffer nås även på telefon 076-045 69 04 för frågor om tjänsten. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.

Uppsökande företagsförsäljare J BIL Täby och J BIL Vällingby

Vi söker två uppsökande företagsförsäljare av transport- och personbilar, en till J BIL Täby och en till J BIL Vällingby. Du kommer att vara med i säljteamet och hjälpa till att lyfta vårt gäng till nya höjder. Din främsta arbetsuppgift kommer vara att proaktivt boka in möten hos kund eller till vår anläggning. Övriga arbetsuppgifter innefattar ta emot kunder i hallen, hantering av begagnade bilar, delta på events och skyltning av bilhall. Som person är du driven, social och positiv. Du har erfarenhet av uppsökande försäljning och känner dig trygg i den rollen.

Egenskaper som vi värdesätter är personlig drivkraft, entusiasm och en god människokännedom. Det är även av yttersta vikt att du förstår våra våra kärnvärden fullt ut och är beredd att jobba enligt dem till 100%.

God kunskap i svenska i tal och skrift. Körkort B fordras.

Vi erbjuder dig tjänstebil, laptop och mobil. Du kommer få utbildningar inom våra produkter, finansieringslösningar och försäkringar mm.

Varaktighet: Tillsvidareanställning.
Tillträde: Omgående / Enl överenskommelse.
Arbetstid: Heltid, 6 månaders provanställning.
Ansökan J BIL Täby: Skicka in ett CV och ett personligt brev till Oscar Berg, försäljningschef J BIL Täby på e-post: oscar.berg@jbil.se. Han nås även på telefon 08-400 311 78 för frågor om tjänsten. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.
Ansökan J BIL Vällingby: Skicka in ett CV och ett personligt brev till Victor Mourad, försäljningschef J BIL Vällingby på e-post: victor.mourad@jbil.se. Han nås även på telefon 08-400 311 46 för frågor om tjänsten. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.

Hallsäljare J BIL Vällingby | J BIL Haninge

Vi söker två säljare av person- och transportbilar, en till J BIL Vällingby och en till J BIL Haninge. Som hallsäljare hos oss blir ditt främsta ansvar att bearbeta både nya och befintliga kundkontakter där huvudfokus är försäljning. Du är ansvarig för hela försäljningsprocessen som innehåller allt inom produkt, finansiering och service samt uppföljning och bearbetning av nya och gamla kunder. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du även för bilhallen, demonstrationsbilarna, hantering av begagnade bilar samt att den planerade volymen för sålda bilar uppnås. Som person är du social och positiv och gör ditt yttersta för att varje kund ska bli helt nöjd.

Egenskaper som vi värdesätter är personlig drivkraft, entusiasm och en god människokännedom. Tidigare erfarenhet från bilförsäljning är meriterande men dock inget krav. Det viktiga för oss är att du är driven i rollen som säljare samt att du vill utvecklas tillsammans med oss samtidigt som du har en stark känsla för service och kunder. Vi lägger stor vikt på personlighet och att du förstår våra kärnvärden och är beredd att jobba enligt dem till 100%.

Du har god datorvana och mycket god kunskap i svenska i tal och skrift. B-körkort fordras.

Varaktighet: Tillsvidareanställning
Tillträde: Omgående / Enl överenskommelse.
Arbetstid: Heltid, 6 månaders provanställning.
Ansökan J BIL Vällingby: Skicka in ett CV och ett personligt brev till Victor Mourad, försäljningschef J BIL Vällingby på e-post: victor.mourad@jbil.se. Han nås även på telefon 08-400 311 46 för frågor om tjänsten. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.
Ansökan J BIL Haninge: Skicka in ett CV och ett personligt brev till Fredrik Nilsson, försäljnings- och platschef J BIL Haninge på e-post: fredrik.nilsson@jbil.se. Han nås även på telefon 08-400 311 27 för frågor om tjänsten. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.

Fordonstekniker J BIL Väsby | J BIL Täby | J BIL Haninge | J BIL Vällingby

Vi söker fordonstekniker till våra anläggningar i Väsby, Täby och Haninge. Vi söker dig som strävar efter att ge kunderna bästa tänkbara service. Engagemang och samarbete kännetecknar dig. Vidare är du självständig och strukturerad i ditt arbete för att hålla tidsplan gentemot kund. Vi lägger stor vikt på personlighet och att du förstår våra kärnvärden och är beredd att jobba enligt dem till 100%.

Dina arbetsuppgifter består av att felsöka och reparera fordon samt underhållsarbete och iordningställande av nya bilar, eftermontering mm.

God kunskap i svenska i tal och skrift. Körkort B fordras. Tidigare dokumenterad erfarenhet av felsökning på fordon.

Varaktighet: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning
Tillträde: Omgående / Enl överenskommelse
Arbetstid: Heltid
Ansökan J BIL Väsby: Skicka in ett CV och ett personligt brev till Johan Gustafson, plats- och verkstadschef Väsby på e-post johan.gustafson@jbil.se. Han nås även på telefon 070-778 25 88 för frågor om tjänsterna. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.
Ansökan J BIL Täby: Skicka in ett CV och ett personligt brev till Simon Carlsson, plats- och verkstadschef J BIL Täby på e-post: simon.carlsson@jbil.se. Han nås även på telefon 08-400 311 86 för frågor om tjänsten. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.
Ansökan J BIL Haninge: Skicka in ett CV och ett personligt brev till Mattias Gillgren, verkstadschef J BIL Haninge på e-post: simon.carlsson@jbil.se. Han nås även på telefon 08-400 311 61 för frågor om tjänsten. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.
Ansökan J BIL Vällingby: Skicka in ett CV och ett personligt brev till Edin Cuk, verkstadsansvarig/verkmästare J BIL Vällingby på e-post edin.cuk@jbil.se. Han nås även på telefon 076-530 53 16 för frågor om tjänsterna. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.

Intresserad av J BIL?

Är du intresserad av att arbeta med oss på J BIL men inte med någon av de utannonserade tjänsterna så är du välkommen att skicka en spontanansökan. Maila ditt CV till: jobb@jbil.se eller posta till:

J BIL AB
Jämtlandsg 131
162 60 Vällingby

Märk med: ”Spontanansökan”

Våra-kärnvärden

Vi på J BIL