Jobba hos oss

J BIL är ett värderingsstyrt företag vars två viktigaste mål är kundnöjdhet och personalens trivsel och engagemang. Vi jobbar efter våra kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik. Hos oss är det viktigt att besluten fattas av den som har kunskapen, samt att alla blir sedda och bekräftade varje dag.

Vi är auktoriserad återförsäljare av Peugeot, Mazda, Mitsubishi, Jeep och Alfa Romeo och omsätter närmare 1 miljard kronor och har 111 anställda över hela Stockholm. Vi säljer och utför service/reparationer på både nya och begagnade person- och transportbilar. Vi finns på fyra anläggningar runt om i Stockholm, i Väsby, Haninge, Täby och Vällingby.

Billagerassistent

J BIL utvecklas och vi söker nu en billagerassistent som vill dela resan framåt med oss!

Rollen som billagerassistent är spännande, bred och flexibel. Du trivs med ett högt tempo och att många bollar i luften, att vara spindeln i nätet. Uppdraget innefattar bl.a. löpande kontakt och hantering i affärskedjan för våra begagnade bilar - från bilinköp, prissättning, annonsering, analys av marknaden till resultatuppföljning. Du uppnår dina mål genom ett strukturerat arbetssätt, vana att hantera och analysera data samt fokus på resultatet.

Som en del av vår försäljningsorganisation så jobbar du nära de lokala försäljningscheferna i vårt nätverk bestående av fyra försäljningsanläggningar. Du coachas och rapporterar direkt till vår Fleet Manager. Regelbundna besök ute hos våra anläggningar innehållande lokala möten samt uppföljning/planering gällande våra begagnade fordon.

Som en sann lagspelare gillar du att skapa och vårda relationer, både gällande samarbetspartners och medarbetare. Du trivs med eget ansvar samt är noggrann och ser till detaljerna i varje moment.

Egenskaper som vi värdesätter är personlig drivkraft, entusiasm och en god människokännedom. Det är även av yttersta vikt att du förstår och tillämpar våra kärnvärden fullt ut. J BIL genomsyras av våra tre ledord: Kärlek, Energi och Dynamik vilket avspeglas i allt vi gör. Läs mer om våra kärnvärden här.

Grundläggande krav är mycket god svenska i såväl tal som skrift då allt arbete sker på svenska med många branschtermer. Du har en god kunskap i Excel. Krav på körkortsbehörighet B.

Har du tidigare erfarenhet från fordonsbranschen så är det meriterande, dock inget krav.

Tjänstens placering är huvudsakligen i Vällingby där huvudkontoret är beläget. Löpande besök ute vid anläggningar eller hos externa parter förekommer.

Varaktighet: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas från start.
Arbetstid: Heltid, vardagar mellan kl. 8-17 alternativt 9-18.
Tillträde: Så snart som möjligt / Enl. överenskommelse.

Intervjuer och kontakt sker löpande från och med vecka 34.

Ansökan: Skicka e-post med CV och ett personligt brev till Caroline Hedberg, Fleet Manager caroline.hedberg@jbil.se. Det går även bra att maila frågor kring tjänsten.

Ansökningar behandlas löpande, vi ser fram emot din kontakt så snart som möjligt! Sista ansökningsdatum: 2019-09-10. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum är passerat.

Servicerådgivare till Vällingby och Väsby

Vi söker flera servicerådgivare till våra anläggningar i Vällingby och Väsby. De centrala uppgifterna som servicerådgivare innebär att arbeta med service, kundbemötande, rådgivning och beräkna prisofferter. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om kundbokningar såsom service och reparationen via mail och telefon, boka och planera jobb till teknikerna samt hantera betalningar från våra kunder. Vi ser gärna att du har stort intresse för kundvård och kundkontakter. Vi lägger stor vikt på personlighet och att du genomsyrar våra kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik

Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknade tjänster inom servicemarknad. Dock inget krav.

God kunskap i svenska i tal och skrift. Körkort B fordras.

Varaktighet: Tillsvidareanställning

Tillträde: Omgående / Enl överenskommelse
Arbetstid: Heltid, 6 månaders provanställning.

Ansökan Vällingby: Skicka in ett CV och ett personligt brev till Ivan Sofijanovic på mail ivan.sofijanovic@jbil.se.

Ansökan Väsby: Skicka in ett CV och ett personligt brev till Mattias Gillgren på mail mattias.gillgren@jbil.se.

Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.

Reservdelssäljare J BIL Haninge

Vi söker en reservdelssäljare till vår anläggning i Haninge. Som reservdelssäljare stöttar du reservdelschefen i det dagliga arbetet på reservdelsavdelningen. Du ansvarar för att hjälpa våra kunder och dina kollegor att få de reservdelar de behöver. Det innebär att du ger råd, undersöker passande lösningar för deras behov samt beställer, packar upp och följer upp leveranser av reservdelar.

Du är en viktig del för att våra fordonstekniker och bilvårdare kan utföra sina arbetsuppgifter genom att säkerställa att de har rätt material att arbeta med. Du stöttar deras arbete genom att lägga in levererade reservdelar och arbetstid på deras arbetsorder.

I ditt dagliga arbete kommer du att ha kontakt med kunder per telefon, e-post och vid kundtjänstdisken på anläggningen.

Tillsammans med reservdelschefen ansvarar du för att nå uppsatt budget för reservdelsavdelningen. Du deltar på de veckovisa verkstadsmötena.

Du är en viktig länk mellan kunder och dina kollegor. Egenskaper som vi värdesätter är personlig drivkraft, entusiasm och en god människokännedom. Det är även av yttersta vikt att du förstår våra kärnvärden fullt ut och är beredd att jobba enligt dem till 100%.

God kunskap i svenska i tal och skrift. Körkort B fordras.

Varaktighet: Tillsvidareanställning
Tillträde: Omgående / Enl överenskommelse
Arbetstid: Heltid, 6 månaders provanställning.

Ansökan: Skicka e-post med CV och ett personligt brev till Marcus Norén, reservdelschef J BIL Haninge, marcus.noren@jbil.se. Marcus nås även på telefon 076 – 167 75 936 för frågor om tjänsten. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.

Hallsäljare J BIL Täby

Vi söker en hallsäljare av personbilar till vår anläggning i Täby. Du kommer att vara med i säljteamet och hjälpa till att lyfta vårt gäng till nya höjder. I hallen jobbar du med hela försäljningsprocessen som innehåller allt inom produkt, finansiering och service samt uppföljning och bearbetning av nya och gamla kunder. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. hantering av begagnade bilar, skyltning av bilhall samt prospektering. Som person är du social och positiv. Du gör det som krävs för att varje kund ska bli helt nöjd. Du har erfarenhet av försäljning och känner dig trygg i den rollen. 

Egenskaper som vi värdesätter är personlig drivkraft, entusiasm och en god människokännedom. Det är även av yttersta vikt att du förstår våra kärnvärden fullt ut och är beredd att jobba enligt dem till 100%.

God kunskap i svenska i tal och skrift. Körkort B fordras.

Varaktighet: Tillsvidareanställning

Tillträde: Omgående / Enl överenskommelse
Arbetstid: Heltid, 6 månaders provanställning.

Ansökan: Skicka e-post med CV och ett personligt brev till Christoffer Wehlin, plats- & försäljningschef J BIL Täby, christoffer.wehlin@jbil.se. Christoffer nås även på telefon 08-400 311 88 för frågor om tjänsten. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.

Intresserad av J BIL?

Är inte den lediga tjänsten något för dig men du är intresserad av att arbeta med oss på J BIL så är du välkommen att skicka en spontanansökan. Maila ditt CV till: jobb@jbil.se eller posta till:

J BIL AB
Jämtlandsg 131
162 60 Vällingby

Märk med: ”Spontanansökan”

Våra kärnvärden

Vi på J BIL