Jobba hos oss

J BIL är ett värderingsstyrt företag vars två viktigaste mål är kundnöjdhet och personalens trivsel och engagemang. Vi jobbar efter våra kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik. Hos oss är det viktigt att besluten fattas av den som har kunskapen, samt att alla blir sedda och bekräftade varje dag.

Vi är auktoriserad återförsäljare av Peugeot, Mazda, Hyundai & Mitsubishi och omsätter närmare 1 miljard kronor och har 111 anställda över hela Stockholm. Vi säljer och utför service/reparationer på både nya och begagnade person- och transportbilar. Vi finns på fyra anläggningar runt om i Stockholm, i Väsby, Haninge, Täby och Vällingby.

Planör/Garantihandläggare

Till våra anläggning i Haninge

Vi söker omgående en positiv och engagerad planör/garantihandläggare till vår anläggning i Täby. De centrala uppgifterna innebär att leda verkstaden enligt våra rutiner och processer samt att ansvara för och bedöma garantianspråk. I arbetsuppgifterna ingår att skicka garantianspråk till våra generalagenter, planering av arbetet på verkstaden genom att boka och planera in arbeten, leda och entusiasmera medarbetarna. Du kommer att vara nyckeln mellan servicerådgivningen och verkstaden. Vi lägger stor vikt på personlighet och att du genomsyrar våra kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknade tjänster inom servicemarknad. Dock inget krav.

God kunskap i svenska i tal och skrift. Körkort B. Tidigare dokumenterad erfarenhet av felsökning på fordon. Körkort B fordras.

Varaktighet: Tillsvidareanställning
Tillträde: Omgående / Enl. överenskommelse
Arbetstid: Heltid, 6 månaders provanställning.

Ansökan: Skicka in ett CV och ett personligt brev till vår verkstadschef för Täby, Simon Carlsson, på mail simon.carlsson@jbil.se. Han nås även på telefon 08-400 311 86 för frågor om tjänsterna. 

Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.

Fordonstekniker

Till våra anläggningar i Haninge, Täby, Vällingby och Väsby

Det går bra för oss och vi expanderar, så nu behöver vi fler fordonstekniker. Vi söker dig som strävar efter att ge kunderna bästa tänkbara service. Engagemang och samarbete kännetecknar dig. Vidare är du självständig och strukturerad i ditt arbete för att hålla tidsplan gentemot kund.

Dina arbetuppgifter består av att felsöka och reparera fordon samt underhållsarbete och iordningställande av nya bilar, eftermontering mm.

God kunskap i svenska i tal och skrift. Körkort B. Tidigare dokumenterad erfarenhet av felsökning på fordon. Körkort B fordras.

Varaktighet: Tillsvidareanställning
Tillträde: Omgående / Enl överenskommelse
Arbetstid: Heltid, 6 månaders provanställning.

Ansökan: Skicka in ett CV och ett personligt brev till vår servicemarknadschef Jenny Scherdin på mail jenny.scherdin@jbil.se. Hon nås även på telefon 0735 - 20 68 06 för frågor om tjänsterna. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.

Intresserad av J BIL?

Är inte någon av de lediga tjänsterna något för dig men du är intresserad av att arbeta med oss på J BIL så är du välkommen att skicka en spontanansökan. Maila ditt CV till: jobb@jbil.se eller posta till:

J BIL AB
Jämtlandsg 131
162 60 Vällingby

Märk med: ”Spontanansökan”

Våra kärnvärden

Vi på J BIL

VÅRA NYBILSBILMÄRKEN

Vi är stolta över våra varumärken - noga utvalda av oss.