Vilken avdelning vill du ringa?

Jobba hos oss

J BIL är ett värderingsstyrt företag vars två viktigaste mål är kundnöjdhet och personalens trivsel och engagemang. Vi jobbar efter våra kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik. Hos oss är det viktigt att besluten fattas av den som har kunskapen, samt att alla blir sedda och bekräftade varje dag.

Vi är auktoriserad återförsäljare av Peugeot, Mitsubishi, Mazda, Hyundai, Jeep och Alfa Romeo och omsätter närmare 2 miljarder kronor och har runt 180 anställda över hela Stockholm och Göteborg. Vi säljer och utför service/reparationer på både nya och begagnade person- och transportbilar. Vi finns på fyra anläggningar runt om i Stockholm, i Väsby, Haninge, Täby och Vällingby samt tre anläggningar i Göteborg i Aröd, Frölunda och Tagene.

GÖTEBORG

Uppsökande företagsförsäljare J BIL Aröd

Vi söker en uppsökande företagsförsäljare av transport- och personbilar till vår fina anläggning i Aröd. Du kommer att vara med i säljteamet och hjälpa till att lyfta vårt gäng till nya höjder. Din främsta arbetsuppgift kommer vara att proaktivt boka in möten hos kund eller till vår anläggning. Övriga arbetsuppgifter innefattar ta emot kunder i hallen, hantering av begagnade bilar, delta på events och skyltning av bilhall. Som person är du driven, social och positiv. Du har erfarenhet av uppsökande försäljning och känner dig trygg i den rollen.

Egenskaper som vi värdesätter är personlig drivkraft, entusiasm och en god människokännedom. Det är även av yttersta vikt att du förstår våra våra kärnvärden fullt ut och är beredd att jobba enligt dem till 100%.

God kunskap i svenska i tal och skrift. Körkort B fordras.

Vi erbjuder dig tjänstebil, laptop och mobil. Du kommer få utbildningar inom våra produkter, finansieringslösningar och försäkringar mm.

Varaktighet: Tillsvidareanställning.
Tillträde: Omgående / Enl överenskommelse.
Arbetstid: Heltid, 6 månaders provanställning.
Ansökan: Skicka in ett CV och ett personligt brev till Lucas Göransson, försäljningschef J BIL Aröd på e-post: lucas.goransson@jbil.se. Han nås även på telefon 070-431 73 00 för frågor om tjänsten. Du kan även ansöka via Blocket jobb här. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.

STOCKHOLM

Säljare J BIL Väsby

Vi söker en säljare av person- och transportbilar till vår anläggning i Väsby. Du kommer bli en del av säljteamet som i dagsläget består av fyra drivna säljare på en anläggning med cirka 25 medarbetare och hjälpa oss nå nya höjder. Som säljare hos oss blir ditt främsta ansvar att bearbeta både nya och befintliga kundkontakter där huvudfokus är försäljning. Du är ansvarig för hela försäljningsprocessen som innehåller allt inom produkt, finansiering och service samt uppföljning och bearbetning av nya och gamla kunder. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du även för bilhallen, demonstrationsbilarna, hantering av begagnade bilar samt att den planerade volymen för sålda bilar uppnås. Som person är du social och positiv och gör ditt yttersta för att varje kund ska bli helt nöjd.

Egenskaper som vi värdesätter är personlig drivkraft, entusiasm och en god människokännedom. Tidigare erfarenhet från bilförsäljning är meriterande men dock inget krav. Det viktiga för oss är att du är driven i rollen som säljare samt att du vill utvecklas tillsammans med oss samtidigt som du har en stark känsla för service och kunder. Du behöver även förstå våra kärnvärden och är beredd att jobba enligt dem till 100%.

Du har god datorvana och behärskar svenska både i tal och skrift obehindrat. B körkort är ett krav.

Varaktighet: Tillsvidareanställning Tillträde: Omgående / Enl överenskommelse.
Arbetstid: Heltid, 6 månaders provanställning.
Ansökan: Skicka in ett CV och ett personligt brev till Nicklas Frank, försäljningschef J BIL Väsby på e-post: nicklas.frank@jbil.se. Han nås även på telefon 08-400 311 72 för frågor om tjänsten. Du kan även ansöka via Blocket jobb här. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.

Säljare J BIL Täby

Vi söker en säljare av person- och transportbilar till vår anläggning i Täby. Du kommer bli en del av säljteamet som i dagsläget består av fyra drivna säljare på en anläggning med cirka 25 medarbetare och hjälpa oss nå nya höjder. Som säljare hos oss blir ditt främsta ansvar att bearbeta både nya och befintliga kundkontakter där huvudfokus är försäljning. Du är ansvarig för hela försäljningsprocessen som innehåller allt inom produkt, finansiering och service samt uppföljning och bearbetning av nya och gamla kunder. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du även för bilhallen, demonstrationsbilarna, hantering av begagnade bilar samt att den planerade volymen för sålda bilar uppnås. Som person är du social och positiv och gör ditt yttersta för att varje kund ska bli helt nöjd.

Egenskaper som vi värdesätter är personlig drivkraft, entusiasm och en god människokännedom. Tidigare erfarenhet från bilförsäljning är meriterande men dock inget krav. Det viktiga för oss är att du är driven i rollen som säljare samt att du vill utvecklas tillsammans med oss samtidigt som du har en stark känsla för service och kunder. Vi lägger stor vikt på personlighet och att du förstår våra kärnvärden och är beredd att jobba enligt dem till 100%.

Du har god datorvana och behärskar svenska både i tal och skrift obehindrat. B körkort är ett krav.

Varaktighet: Tillsvidareanställning Tillträde: Omgående / Enl överenskommelse.
Arbetstid: Heltid, 6 månaders provanställning.
Ansökan: Skicka in ett CV och ett personligt brev till Oscar Berg, försäljningschef J BIL Täby på e-post: oscar.berg@jbil.se. Han nås även på telefon 08-400 311 78 för frågor om tjänsten. Du kan även ansöka via Blocket jobb här. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.

Fordonstekniker J BIL Haninge

Vi söker en fordonstekniker till vår anläggning i Haninge. Vi söker dig som strävar efter att ge kunderna bästa tänkbara service. Engagemang och samarbete kännetecknar dig. Vidare är du självständig och strukturerad i ditt arbete för att hålla tidsplan gentemot kund. Vi lägger stor vikt på personlighet och att du förstår våra kärnvärden och är beredd att jobba enligt dem till 100%.

Dina arbetsuppgifter består av att felsöka och reparera fordon samt underhållsarbete och iordningställande av nya bilar, eftermontering mm.

God kunskap i svenska i tal och skrift. Körkort B. Tidigare dokumenterad erfarenhet av felsökning på fordon. Körkort B fordras.

Varaktighet: Tillsvidareanställning
Tillträde: Omgående / Enl överenskommelse
Arbetstid: Heltid, 6 månaders provanställning.
Ansökan: Skicka in ett CV och ett personligt brev till Johan Gustafson, verkstad- och platschef Haninge på e-post johan.gustafson@jbil.se. Han nås även på telefon 070-778 25 88 för frågor om tjänsterna. Du kan även ansöka via Blocket jobb här. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.

Fordonstekniker J BIL Vällingby

Vi söker en fordonstekniker till vår anläggning i Vällingby. Vi söker dig som strävar efter att ge kunderna bästa tänkbara service. Engagemang och samarbete kännetecknar dig. Vidare är du självständig och strukturerad i ditt arbete för att hålla tidsplan gentemot kund.

Dina arbetsuppgifter består av att felsöka och reparera fordon samt underhållsarbete och iordningställande av nya bilar, eftermontering mm.

God kunskap i svenska i tal och skrift. Körkort B. Tidigare dokumenterad erfarenhet av felsökning på fordon. Körkort B fordras.

Varaktighet: Tillsvidareanställning
Tillträde: Omgående / Enl överenskommelse
Arbetstid: Heltid, 6 månaders provanställning.
Ansökan: Skicka in ett CV och ett personligt brev till Edin Cuk, på e-post edin.cuk@jbil.se, verkstadsansvarig/verkmästare J BIL Vällingby. Han nås även på telefon 076-530 53 16 för frågor om tjänsterna. Du kan även ansöka via Blocket jobb här. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.

Servicerådgivare J BIL Täby

Vi söker en servicerådgivare till vår anläggning i Täby. De centrala uppgifterna som servicerådgivare innebär att arbeta med service, kundbemötande, rådgivning och beräkna prisofferter. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om kundbokningar såsom service och reparationen via mail och telefon, boka och planera jobb till teknikerna samt hantera betalningar från våra kunder. Vi ser gärna att du har stort intresse för kundvård och kundkontakter. Vi lägger stor vikt på personlighet och att du förstår våra kärnvärden och är beredd att jobba enligt dem till 100%.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknade tjänster inom servicemarknad. Kunskaper i Kobra och Cabas är en stor fördel. Dock inget krav.

God kunskap i svenska i tal och skrift. Körkort B fordras.

Varaktighet: Tillsvidareanställning
Tillträde: Omgående / Enl överenskommelse
Arbetstid: Heltid, 6 månaders provanställning.
Ansökan: Skicka in ett CV och ett personligt brev till Simon Carlsson, verkstads- reservdels- och platschef J BIL Täby på e-post simon.carlsson@jbil.se. Han nås även på telefon 08-400 311 86 för frågor om tjänsten. Du kan även ansöka via Blocket jobb här. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.

Intresserad av J BIL?

Är du intresserad av att arbeta med oss på J BIL men inte med någon av de utannonserade tjänsterna så är du välkommen att skicka en spontanansökan. Maila ditt CV till: jobb@jbil.se eller posta till:

J BIL AB
Jämtlandsg 131
162 60 Vällingby

Märk med: ”Spontanansökan”

Våra kärnvärden

Vi på J BIL