Vilken avdelning vill du ringa?

J BIL i Göteborg

Den 1 maj 2020 tog J BIL över Holmgrens bils verksamheter i Göteborg. Vi på J BIL är väldigt glada över denna expansion och att få möjligheten att etablera oss som återförsäljare i Göteborg. Om du redan är kund på någon av anläggningarna i Aröd, Tagene och Västra Frölunda finns det svar på några av frågorna vad det innebär för dig som kund hos oss på J BIL.

 

Jag har varit nöjd med hjälpen jag har fått tidigare, kommer samma personer att jobba kvar?

All fantastisk personal i Göteborg kommer givetvis att finnas kvar som tidigare för att hjälpa dig på bästa sätt.

 

Byter ni ut de varumärken som finns idag?

Det sker inga förändringar nu vid övertagandet och det är fortsatt Peugeot i Aröd och Västra Frölunda, Hyundai i Tagene och Västra Frölunda samt Mazda i Västra Frölunda. Men vi har alltid planer för framtiden, se gärna på vår sida Kontakta oss vilka varumärken som finns på respektive anläggning.

 

Kommer ni att ha kvar samma kontaktuppgifter?

Du kommer att kunna nå oss på samtliga telefonnummer som tidigare, all personal har dock fått nya e-postadresser enligt strukturen förnamn.efternamn@jbil.se, ex sven.svensson@jbil.se.

 

Jag har bokat en service sedan tidigare, har jag kvar min tid?

Vi tar över ansvaret för alla avtalade tider och ditt besök är flyttat till vårt system. Om du har frågor eller vill ändra något i din bokning så kontakta vår kundtjänst.

 

Gäller min nybilsgaranti hos er?

Självklart gäller din nybilsgaranti hos oss, med samma villkor som tidigare.

 

Min bil är finansierad, hur påverkas jag av detta?

Du påverkas inte alls utan behåller samma månadskostnad och finansgivare. Din faktura kommer att komma på samma sätt som tidigare.

 

Jag har ett serviceavtal för min bil, vad händer med det?

Ditt serviceavtal påverkas inte då vi på J BIL tar över ansvaret för det. Du kan serva din bil till samma månadskostnad på någon av våra J BIL anläggningar.

 

Jag har en privatleasingbil var lämnar jag tillbaka den?

Om du har en privatleasad Peugeot NOW så lämnas den tillbaka enligt avtalet med Peugeots finansieringsbolag, läs mer här. För övriga privatleasingavtal lämnas bilen tillbaka till oss på J BIL. Kontakta oss i god tid innan det är dags för återlämnande så hjälper vi dig. Tills avtalet löper ut gäller samma villkor och månadskostnad.

Kontakta oss