Service

Vill du behålla din bil i toppform?

Då ska du vända dig till våra auktoriserade verkstäder. Alla våra mekaniker är experter på just sina varumärken. De är välutbildade och de har de senaste diagnosinstrumenten och specialverktygen. Självklart monterar vi alltid äkta originaldelar när något måste bytas. Vi kontrollerar även mjukvaran i ditt fordon, och rekommenderar dig om vi anser att något behöver uppgraderas. Har din bil fått en återkallelseåtgärd? Det sköter vi automatiskt åt dig när du servar din bil hos oss. Kort sagt, du kan alltid känna dig trygg när du lämnar din bil i våra händer.

Prisvärt med Prisgaranti

Man kan tro att det kostar mer att besöka en auktoriserad bilverkstad. Därför har J BIL Prisgaranti på service och verkstadsarbeten. Vad man ofta inte tänker på är att felsökning hos en auktoriserad verkstad med datoriserad originalutrustning och specifik märkeskunskap går avsevärt fortare jämfört med icke auktoriserade verkstäder. Originalstämpel i serviceboken betyder dessutom mycket för andrahandsvärdet på din bil. Läs mer om J BIL Prisgaranti >>

Så hanterar vi Corona-viruset. Läs mer>>

Boka på telefon

Ring och prata med någon av våra servicerådgivare för din bokning.

Väsby 08-540 828 52

Haninge 08-540 828 53

Täby 08-540 828 54

Vällingby 08-540 828 55

Boka online

Fyll i formuläret nedan för bokning online. Vi återkopplar alltid att din bokning är gjord.

Vid onlinebokning kan du välja tid tidigast om 3 arbetsdagar framåt. Fordonet lämnar in mellan 07:00-09:00 aktuellt datum.